Ingrediente :
1 conserva naut (sau 1 cana naut si se pune in apa cu o seara inainte,apoi fiert)
3 lingurite tahina
4 linguri ulei de masline
2 catei usturoi (optional)
zeama de la 1/2 lamaie
sare
apa (ajuta la subtiat)
Am pus nautul in robot,am adaugat zeama de lamaie , iar treptat se adauga si celelalte ingrediente .
Am mutat hummus-ul intr-un vas mai mare ,dupa care i-am dat consistenta si gustul dorit .
Se serveste cu lipie arabeasca sau legume .
.
.
Sursa : Sheng (culinar.ro)
F. bun. Merci de reteta. (helbi)
ReplyDeleteMa bucur ca ti-ai luat inima in dinti si ai preparat humussul :) Sa va fie de bine !
ReplyDeleteFelicitari pentru blog si multumim pentru toate informatiile,vreau si eu sa incep dieta si imi esti de un real ajutor,oricum ce faci tu aici se numeste arta nu gatit;;))!
ReplyDeleteDraga Olimpia ,multumesc pentru laude si ma bucur tare mult ca -mi urmaresti blogul . Ai inceput sa tii Monti ?
ReplyDelete