Chiftele la cuptor
Ingrediente :
-1 piept de pui
-1 vanata
-5 ardei grasi medii
-2 cepe
-verdeata
.
-se coace vanata ,se curata,clateste si lasa la scurs
.
-se coace vanata ,se curata,clateste si lasa la scurs
-taiem ardeii si-i dam la blender
-maruntim bine de tot vanata racita si scursa de apa
-maruntim bine de tot vanata racita si scursa de apa
-taiem ceapa foarte marunt
-turnam ardeii dati la blender peste ceapa si vanata tocata
-compozitia ffind foarte apoasa,am pus intr-un tifon ,am evitat sa pun faina
-adaugam carnea tocata ,verdeata si condimente
-formam chiftelute si le asezam intr-o tava,acoperita cu hartie de copt si dam la cuptor ,25-30 min,la 200 C,se mai intorc din cand in cand
-am servit cu sos de iaurt si salata
.
Sursa : Edi (culinar)
Labels: Montignac, Retete cu carne
1 Comments:
At Friday, April 23, 2010 , adriana said...
tare mai imi plac cum arata astea o sa incer si eu,poate putin diferit.
Post a Comment
Subscribe to Post Comments [Atom]
<< Home