Carne de vita cu pastai si sos
Ingrediente (1 portie):
-120 gr carne de vita slaba
-1 ceapa
-2 rosii potrivite
-cateva pastai
-sos de rosii (natural,fara zahar sau sare)
.
-se pune carnea taiata la calit cu ulei de masline -dupa ce si-a schimbat culoarea se adauga ceapa
-dupa ce a capatat si ceapa o culoare aurie,se pun pastaile taiate marunt
-rosiile taiate cuburi
-se adauga un pic de apa si se lasa la fiert
-dupa ce au fiert,se adauga un pic sos de bulion ,condimente,dar NU faina pentru ingrosarea sosului
-foarte gustos,sanatos,usor de facut si tine de foame toata ziua
-120 gr carne de vita slaba
-1 ceapa
-2 rosii potrivite
-cateva pastai
-sos de rosii (natural,fara zahar sau sare)
.
-se pune carnea taiata la calit cu ulei de masline
-dupa ce a capatat si ceapa o culoare aurie,se pun pastaile taiate marunt
-rosiile taiate cuburi
-se adauga un pic de apa si se lasa la fiert
-dupa ce au fiert,se adauga un pic sos de bulion ,condimente,dar NU faina pentru ingrosarea sosului
-foarte gustos,sanatos,usor de facut si tine de foame toata ziua
Labels: Montignac, Retete cu carne
0 Comments:
Post a Comment
Subscribe to Post Comments [Atom]
<< Home