Fasole verde cu pui si sos
Ingrediente (1 portie):
-1 mana buna de pastai (fasole verde)
-150 gr piept de pui
-1 ceapa mica
-2 catei usturoi pentru pastai + alti 2 catei pentru sos
-1 iaurt
-cateva fire de marar proaspat
.
-se pun pastaile la fiert ,in apa fierbinte,se adauga ceapa tocata marunt +2 catei usturoi ,iar spre sfarsit se va adauga un pic de verdeata proaspata -cat timp sta fasolea verde la fiert,se pune puiul pe gratar
-am pregatit ingredientele pentru sos
-se scurge iaurtul de zer,se taie mararul marunt si se scoate ''inima'' usturoiului sa nu atace stomacul
-am peste pastai am taiat puiul bucatele si am turnat sosul,demential de bun si sanatos
Valoare nutritionala :
-100 gr fasole verde : 25 calorii
- nutritionistii o recomanda in curele de slabire
-1 mana buna de pastai (fasole verde)
-150 gr piept de pui
-1 ceapa mica
-2 catei usturoi pentru pastai + alti 2 catei pentru sos
-1 iaurt
-cateva fire de marar proaspat
.
-se pun pastaile la fiert ,in apa fierbinte,se adauga ceapa tocata marunt +2 catei usturoi ,iar spre sfarsit se va adauga un pic de verdeata proaspata
-am pregatit ingredientele pentru sos
-se scurge iaurtul de zer,se taie mararul marunt si se scoate ''inima'' usturoiului sa nu atace stomacul
-am peste pastai am taiat puiul bucatele si am turnat sosul,demential de bun si sanatos
Valoare nutritionala :
-100 gr fasole verde : 25 calorii
- nutritionistii o recomanda in curele de slabire
Labels: Montignac, Retete cu carne
0 Comments:
Post a Comment
Subscribe to Post Comments [Atom]
<< Home