Retete Montignac

Low Glycemic Recipes

Monday, November 2, 2009

Placinta cu mere



Ingrediente 

-1/2 pahar de ulei (15 cl.)
-1/2 pahar apa minerala
-90g fructoza
-1/2 lingurita de otet stinsa cu 1/2 lingurita de bicarbonat
-faina cat cuprinde (cam 400 gr mi-a intrat ,200 gr tarate +200 gr faina integrala)
.
Umplutura

-1kg de mere
-50gr. fructoza
-scortisoara
-esenta vanilie
-coaja portocala
-etc
.
-se face un aluat potrivit din ingredientele de mai sus ,framantam bine ,apoi impartim aluatul in 2 bile

-se aseaza prima foaie intr-o tava unsa si tapetata


-merele se calesc cu cateva linguri de fructoza ,la sfarsit se adauga scortisoara si aromele

-adaugam merele peste prima foaie

-acoperim cu ultima foaie,o intindem peste o bucata de hartie de copt ,apoi o rasturnam peste compozitie

-dam la cuptor,la 175 de grade cam 30-35 minute

-superb

.
Sursa : EmptyG (culinar.ro)

Labels: , ,

4 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home