Quiche cu ceapa si carne
Aluat
-125 gr. faina integrala
-125 gr tarate
-125 gr. unt moale
-4 lg. apa
-putina sare
Umplutura
-ceapa multa
-piept de pui pe gratar sau carne tocata
-cascaval sau branza (optional)
Topping
-4 oua
-4 linguri smantana
.
-am cantarit faina si taratea
-am adaugat untul topit,sarea si apa
-cu greu mi-e iesit un botz de aluat :D
-credeam ca n-o sa se lege ,dar a fost k pana la sfarsit
-se imbraca o tava (nu mi-a ajuns si pe margini ),apasand usor ,apoi se da la frigider,timp de 30 minute
-se scoate si se inteapa cu furculita in cateva locuri si se baga la cuptorul incalzit deja cca. 8-10 minute
-intre timp am calit ceapa,pana devine usor moale,la sfarsit se adauga sare si piper
-peste aluatul scos din cuptor se pune ceapa
-pieptul de pui facut pe gratar (sau carne tocata) si taiat fasii
-am ras un pic de branza de capra
-am pregatit ouale si smantana
-am turnat peste tarta,mi s-a parut lichida,nu stiam ce o sa iasa ,dar a fost SUPER
-am bagat la cuptor 30 min / 180 C
-foarte buna
-se poate consuma fara grija in faza I
.
Sursa : Sheng (culinar)
Labels: Montignac, Retete cu carne
6 Comments:
At Tuesday, October 27, 2009 , Nik26 said...
Am revenit cu un Cadou! ;)
Sa intri pe http://nik26-nik26.blogspot.com/2009/10/cadou-de-la-tanti-jeni.html sa il ridici! :)
At Tuesday, October 27, 2009 , alina_retete_dietetice said...
Wow,primul cadou !
Sunt super happy,mersi mult ca te-ai gandit si la mine !!!!!!
At Tuesday, October 27, 2009 , Anonymous said...
Super super toate retetele.Sunt si delicioase.Aproape pe toate le-am facut si eu.Cu ajutorul tau am reusit sa scap de 5 kg.La cat mai multe retete !!!
At Tuesday, October 27, 2009 , alina_retete_dietetice said...
Eheee anonimule,felicitari pentru kg scapate
Ma bucur ca ti-am fost de folos si sper sa gatesti in continuare mancare Monti
At Thursday, October 03, 2013 , Anonymous said...
dar de ce e pt faza 1? ca stiu ca in faza 1 nu avem voie faina + grasime ( cascaval,grasimea de la carne etc) ? te rog frumos daca ai putea sa ma lamuresti :P
At Thursday, October 03, 2013 , alina_retete_dietetice said...
Buna, faina Montignac (faina integrala +tarate , cantitati egale in grame ) are IG 35 ,astfel aluatul poate fi consumat cu grasimi (oua,carne,smantana etc ) . Daca vrei sa folosesti NUMAI faina integrala (fara tarate) in F1 ,atunci NU ai voie sa o mananci cu grasimi , ci numai la mese glucidice (fara grasimi : salate,legume,lactate 0% ,gem fara zahar etc ) .
Sper ca te-am lamurit ,daca mai ai intrebari, tot aici ma gasesti,bafta !
Post a Comment
Subscribe to Post Comments [Atom]
<< Home