Retete Montignac

Low Glycemic Recipes

Monday, September 21, 2009

Pizza cu blat de conopida




Ingrediente 

-450 gr conopida congelata
-1 ou intreg
-50 gr cascaval
- sare, piper
-oregano/cimbru
-1 rosie
-1/2 ardei gras
-250 gr. mozzarella
-cateva masline fara sare
-felii sunca de pui
-ceapa
-sos rosii picant

.

-conopida trebuie fiarta un pic,apoi de pus la scurs

-am mixat-o impreuna cu oul, cascavalul ras pe razatoarea fina, sarea si piperul

-iese o compozitie mai lichida

-am stropit cu ulei tava de pizza
-se rastoarna compozitia in tava ,se intinde si se netezeste suprafata

-se da la cuptor la 180 grade cam 20 minute,dar cel mai bine se cunoaste dupa aspect cand e gata
-e foarte important sa fie suficient de uscat blatul,la mine s-a cam crapat

-intre timp pusesem mozarella la scurs

-si am facut sosul din rosii proaspete,busuioc,chilli,ceapa,1 catel usturoi,ulei de masline etc

-se pune topingul in mod obisnuit
-am mai adaugat cate felii de sunca de pui ,ceapa si masline fara sare

-se da la cuptor pana cand e gata
-buna rau de tot


-

Sursa :de pe culi : Sheng

Labels:

1 Comments:

  • At Saturday, September 18, 2021 , Blogger Unknown said...

    Eu am scurs conopida in tifon si cand s-a racorit am stors in maini pana am eliminat aproape toata apa. In acest fel, blatul a fost mult mai consistent si nu a crapat la copt. Toata pizza a fost delicioasa!

     

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home