Pizza cu blat de conopida
Ingrediente
-450 gr conopida congelata
-1 ou intreg
-50 gr cascaval
- sare, piper
-oregano/cimbru
-1 rosie
-1/2 ardei gras
-250 gr. mozzarella
-cateva masline fara sare
-felii sunca de pui
-ceapa
-sos rosii picant
.
-conopida trebuie fiarta un pic,apoi de pus la scurs
-am mixat-o impreuna cu oul, cascavalul ras pe razatoarea fina, sarea si piperul
-iese o compozitie mai lichida
-am stropit cu ulei tava de pizza
-se rastoarna compozitia in tava ,se intinde si se netezeste suprafata
-se da la cuptor la 180 grade cam 20 minute,dar cel mai bine se cunoaste dupa aspect cand e gata
-e foarte important sa fie suficient de uscat blatul,la mine s-a cam crapat
-intre timp pusesem mozarella la scurs
-si am facut sosul din rosii proaspete,busuioc,chilli,ceapa,1 catel usturoi,ulei de masline etc
-se pune topingul in mod obisnuit
-am mai adaugat cate felii de sunca de pui ,ceapa si masline fara sare
-buna rau de tot
-
Sursa :de pe culi : Sheng
Labels: Montignac
1 Comments:
At Saturday, September 18, 2021 , Unknown said...
Eu am scurs conopida in tifon si cand s-a racorit am stors in maini pana am eliminat aproape toata apa. In acest fel, blatul a fost mult mai consistent si nu a crapat la copt. Toata pizza a fost delicioasa!
Post a Comment
Subscribe to Post Comments [Atom]
<< Home