Ingrediente
-150 gr boabe naut
-1 ceapa
-2 rosii mari
-ardei rosu ,verde si galben
-2 lingurite menta
-patrunjel
-sare, piper negru si rosu
.
-eu am avut naut direct din cutie
-daca e crud,se pune cu o zi inainte in apa si tine peste noapte,in acest timp se va umfla
-a doua zi, se spala bine in sita, la apa curgatoare
-se pune la fiert si se arunca apa de 3-4 ori inainte sa inceapa sa fiarba, adica dupa ce a strans multa spuma deasupra
-intr-o tigaie se aureste ceapa in putin ulei
-se adauga rosiile (fara coaja) taiate cubulete mici, se mai pune putina apa ca sa fiarba
-se pune sare
-dupa ce au fiert putin, se adauga ardeii taiati cubulete
-nautul pregatit ca mai sus si apa ca sa fiarba si nautul
-nautul pregatit ca mai sus si apa ca sa fiarba si nautul
-se fierbe cca 50 min
-se pune menta, piperul si patrunjelul taiat fin
-se inchide focul si se lasa cateva minute
MINUNAT !!!
.
.
.
Sursa :Sheng (culinar)
Arata super.Cum ti-am mai zis azi va fi aceasta mancarika si pe masa mea ;).
ReplyDeleteMultumesc Alina :* <3
Any,imi pare bine ca vei incerca mancarica de naut,este una din preferatele mele.Sigur va fi si pe gustul tau
ReplyDeletePofta buna !
Delicioasa.... azi am avut in meniu aceasta mancarica.
ReplyDeleteMultumesc pt idee.
Puuup
Maryam,ma bucur ca ti-a placut mancarica.Eu o fac o data pe saptamana,imi place prea mult
ReplyDeleteTe pup !