Retete Montignac

Low Glycemic Recipes

Friday, September 25, 2009

Mancarica cu naut


Ingrediente 


-150 gr boabe naut
-1 ceapa
-2 rosii mari
-ardei rosu ,verde si galben
-2 lingurite menta
-patrunjel
-sare, piper negru si rosu
.
-eu am avut naut direct din cutie
-daca e crud,se pune cu o zi inainte in apa si tine peste noapte,in acest timp se va umfla
-a doua zi, se spala bine in sita, la apa curgatoare
-se pune la fiert si se arunca apa de 3-4 ori inainte sa inceapa sa fiarba, adica dupa ce a strans multa spuma deasupra
-intr-o tigaie se aureste ceapa in putin ulei
-se adauga rosiile (fara coaja) taiate cubulete mici, se mai pune putina apa ca sa fiarba

-se pune sare
-dupa ce au fiert putin, se adauga ardeii taiati cubulete

  -nautul pregatit ca mai sus si apa ca sa fiarba si nautul

-se fierbe cca 50 min
-se pune menta, piperul si patrunjelul taiat fin
-se inchide focul si se lasa cateva minute

MINUNAT !!!
.
.
.
Sursa :Sheng (culinar)






Labels: ,

4 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home