Sarmale Monti
Ingrediente
-400 grame de carne de vita tocata
-30 grame de orez salbatic
-varza murata
-o ceapa medie
-sare ,piper
-suc de rosii
-2 crengute de cimbru
-smantana
.
-orezul se fierbe separat (aproximativ 30 minute)
-ceapa se taie marunt si se caleste putin, se adauga orezul fiert si scurs bine de apa
dupa adaugarea orezului se opreste focul
-carnea se amesteca cu orezul si ceapa, calite, sare si piper
-am pregatit frunzele ,le-am clatit un pic
-se ruleaza sarmalele ,dupa care se aseaza intr o oala
-peste se pune sucul de rosii si crengutele de cimbru
-se fierb cam 30 min, apoi se pun in cuptor pana cand carnea este gata.
-se incearca dupa 1h (sa vedeti daca s-a fiert varza).
-se servesc cu smantana deasupra.
-minunate
.
.
.
Sursa : Retete Montignac
Labels: Montignac, Retete cu carne
0 Comments:
Post a Comment
Subscribe to Post Comments [Atom]
<< Home