Printfriendly

Wednesday, October 28, 2009

Sarmale Monti



Ingrediente 

-400 grame de carne de vita tocata 
-30 grame de orez salbatic 
-varza murata
-o ceapa medie
-sare ,piper
-suc de rosii
-2 crengute de cimbru
-smantana
.
-orezul se fierbe separat (aproximativ 30 minute)
-ceapa se taie marunt si se caleste putin, se adauga orezul fiert si scurs bine de apa
dupa adaugarea orezului se opreste focul
-carnea se amesteca cu orezul si ceapa, calite, sare si piper
-am pregatit frunzele ,le-am clatit un pic

-se ruleaza sarmalele ,dupa care se aseaza intr o oala

-peste se pune sucul de rosii si crengutele de cimbru

-se fierb cam 30 min, apoi se pun in cuptor pana cand carnea este gata.
-se incearca dupa 1h (sa vedeti daca s-a fiert varza).
-se servesc cu smantana deasupra.

-minunate
.
.
.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...