Retete Montignac

Low Glycemic Recipes

Wednesday, January 13, 2010

Saratele Monti




Ingrediente 

-1 cana jumatate de faina integrala
-1 cana jumatate de tarate
-350 g telemea
-1 ou
-180 g unt
-chimen
-sare (doar daca telemeaua nu e sarata)
-jumatate de cana kefir (cana de 250 ml)
-1 ou (pt uns)
.
.
-am amestecat branza,untul ,kefirul,chimenul si sarea

-am turnat peste faina + tarate

-am invelit cu o folie si dat la rece 1-2 ore

-se scoate,se intinde pe masa,eu am uns cu putin ulei,ca se prindea si de masa si de sucitor ,apoi am taiat forme
-recomand sa fie intinsa foaia cat mai subtire,asa vor iesi mai crocante
-am pus in tava ,se poate unge cu ou si presura chimen sau mac deasupra

-am dat la foc normal,timp de 20-25 min
-minunateeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

-sunt ok si pentru faza I ,dar mai rar
-se pot manca dupa o masa lipidica
.
.
.
.
.
.Sursa : Antzuka (culinar.ro)

Labels: ,

3 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home