Printfriendly

Saturday, November 28, 2009

Tocanita de ardei gras si ciuperci




Ingrediente 

-2 ardei grasi
-2 gogosari
-3 cepe
-3-4 catei de usturoi
-400 g ciuperci
-300 g rosii in bulion
-supa de legume
-patrunjel , marar
-sare si piper
-delikat ,chilli sos (optional)



-se toaca ceapa marunt si se caleste
-se adauga ciupercile taiate felii, se calesc ,apoi se stinge cu 1/2 cana de supa ,se lasa sa fiarba inabusit 20-25 min

-se adauga ardeii si gogosarii taiati fasii ,lasam timp de 10-12 minute pe foc

-se pun rosiile taiate cubulete

-se amesteca si lasam pana totul e bine fiert
-se potriveste de gust, se adauga usturoiul pisat cu 2-3 minute inainte de a o lua de pe foc si verdeata proaspata

-si se serveste cu mamaliguta din naut



.


2 comments:

  1. yummy :) arata foarte bine si se prepara usor si e si de post ;) bravo!

    ReplyDelete
  2. Nu numai ca arata bine,dar e MI-NU-NA-TA !!!!
    Am fost fff multumita de rezultat ,am mancat 2 portii pe nerasuflate ,am noroc ca e ''allow'' in stilul de viata Monti ... :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...