Tocanita de ardei gras si ciuperci
Ingrediente
-2 ardei grasi
-2 gogosari
-3 cepe
-3-4 catei de usturoi
-400 g ciuperci
-300 g rosii in bulion
-supa de legume
-patrunjel , marar
-sare si piper
-delikat ,chilli sos (optional)
-se toaca ceapa marunt si se caleste
-se adauga ciupercile taiate felii, se calesc ,apoi se stinge cu 1/2 cana de supa ,se lasa sa fiarba inabusit 20-25 min
-se adauga ardeii si gogosarii taiati fasii ,lasam timp de 10-12 minute pe foc
-se pun rosiile taiate cubulete
-se amesteca si lasam pana totul e bine fiert
-se potriveste de gust, se adauga usturoiul pisat cu 2-3 minute inainte de a o lua de pe foc si verdeata proaspata
-si se serveste cu mamaliguta din naut
.
Sursa : Edith's kitchen
Labels: Montignac, Preparate fara carne
2 Comments:
At Monday, November 30, 2009 , Miutza said...
yummy :) arata foarte bine si se prepara usor si e si de post ;) bravo!
At Monday, November 30, 2009 , alina_retete_dietetice said...
Nu numai ca arata bine,dar e MI-NU-NA-TA !!!!
Am fost fff multumita de rezultat ,am mancat 2 portii pe nerasuflate ,am noroc ca e ''allow'' in stilul de viata Monti ... :)
Post a Comment
Subscribe to Post Comments [Atom]
<< Home