Retete Montignac

Low Glycemic Recipes

Sunday, November 15, 2009

Bomboane surpriza




Ingrediente

-ciocolata (eu am avut cu 75 % si 81 % cacao)
-nuci
-alune
Se mai poate adauga :mar deshidratat , afine uscate etc )

-forme : am avut 2 (de la oua si de la o cutie de bomboane)


. -este un desert care se prepara foarte repede,este deosebit si putine ingrediente

-se pune ciocolata la topit pe bain marie,cand a inceput apa sa clocoteasca ,am stins focul sau se da deoparte si se amesteca intr-una pana se topeste bine

-am pus in tavite alune (e preferabil sa se puna cate 1 aluna,eu am pus cate 4 ca am servit si musafirii) si miez de nuca,apoi am turnat ciocolata fierbinte

-se da la frigider pana a doua zi

-MINUNATE

-si o sectiune :)

Sursa : aici

Labels: ,

6 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home