Drob de pui cu ciuperci
Ingrediente
-1 caserola de ficatei pui
-1 cutie ciuperci
-1 legatura marar
-1 legatura patrunjel
-2 cepe mari
-3-4 oua
-condimente (sare,piper...)
.
-am calit ceapa cu 1 lingura ulei masline,am adaugat ficateii
-dupa 5 min am adaugat si ciupercile ,am mai lasat cate minute pe foc pana cand n-a mai iesit sange din ficatei
-am dat la racit,am bagat blenderul,am facut compozitia pasta ,apoi am adaugat verdeata si condimente
-am uns o tava de chec cu un pic de unt ,am turnat compozitia si am dat la cuptor,a stat cam 50 min la 180 C
-foarte gustos,mi-a placut la nebunie cum se simtea gustul de ficatei cu marar
Labels: Montignac, Retete cu carne
2 Comments:
At Thursday, August 01, 2013 , mariana said...
Super reteta.As vrea totusi sa te intreb daca e conforma si cu F1.Parca ficat nu prea e voie - sau a mai revenit si a dat unda verde?Multumesc si felicitari pt. toate -absolut toate retetele - esti minunata si de un real ajutor.
At Thursday, August 01, 2013 , alina_retete_dietetice said...
Buna Mariana , ma bucur ca-mi urmaresti blogul si adoptat acest de viata Montignac.
Este ok si pentru F1 . Sunt sigura ca nu-l consumi aproape zilnic ,e ok daca il mananci rar .
Pe acest site sunt intrebari si raspunsuri despre Montignac .
http://doi4montignac.blogspot.de/
Raspunsul tau se afla la intrebarea 90.
ntrebarea nr.90:Va rog sa-mi spuneti daca se poate manca ficat de pui sau porc la mesele lipidice in timpul fazei 1 ?
Raspuns: da, puteti manca ficat.
Post a Comment
Subscribe to Post Comments [Atom]
<< Home