Wasa Montignac F2
Ingrediente
-1+1/2 cani faina integrala ( (250ml/cana))
-1+1/2 cani taratze
-1 cana de apa
-1/2 linguritze sare
-1 cub drojdie proaspata (25g)
.
-se amesteca toate ingredientele
-se intinde aluatul cat de subtire vrem sa iasa "feliile"
-am taiat cu un pahar forme rotunde,am mutat in tava si am intepat cu furculita
-se pun la copt ,15 min la foc moderat
-am papat cu telemea ,legume,masline
Pentru o Wasa F1 se masoara taratea cu faina integrala in cantitati egale in grame .
.
.
Sursa :Boni (culinar.ro)
8 Comments:
At Saturday, January 02, 2010 , LF said...
ce prezentare frumoasa! painica Wassa e o bunatate.
La multi ani!
At Monday, March 08, 2010 , Anonymous said...
salutare
am revenit sa incerc si wasa..si mi-a iesit foarte buna...data viitoare cred ca am sa adaug si un pic de busuioc,oregano...super bune
mersic
At Monday, March 08, 2010 , alina_retete_dietetice said...
Anonim,ma bucur ca ti-a placut
Data viitoare sigur voi incerca si eu cu ceva extra,fie susan,oregano sau busuioc
At Wednesday, April 17, 2013 , Anonymous said...
Am facut si eu acum, ff bune! Merci de reteta! (helbi)
At Thursday, April 18, 2013 , alina_retete_dietetice said...
Ma bucur ca ti-a placut :)
At Thursday, November 14, 2013 , Anonymous said...
super.le-am facut si eu acum. e ok daca le mananc cu hamburgherii de vita de la retetele cu carne?stiu ca sunt din faina conforma, insa tot mi-e teama :)
At Thursday, November 14, 2013 , alina_retete_dietetice said...
E ok , le poti manca linistita , dar daca vrei sa mananci cu hamburgerii de vita,iti recomand chifle cu gluten ,o bunatate
http://alinaretetedietetice.blogspot.de/2013/09/paine-conforma-cu-gluten.html
At Friday, January 22, 2016 , Unknown said...
Nu ar trebui sa consideram faina si taratea la gramaj? Volumetric vom pune mai putina tarate, nu?
Post a Comment
Subscribe to Post Comments [Atom]
<< Home