Ficatei de pui
Ingrediente
-700 gr ficatei de pui
-2 cepe
-4 catei de usturoi
-1 lingura bulion (FARA zahar)
-1 lingura smantana
-boia iute,sare,piper ,foi de dafin ,etc
-zeama de la o lamaie mica
-patrunjel, marar
.
-curatam ficateii ,ii spalam bine, ii scurgem si ii punem in tigaie cu putin ulei incins
-adaugam ceapa taiata si foia de dafin , lasam pe foc pana ea gata, amestecand din cand in cand
-amestecam bulionul cu smantana si adaugam in ficat
-intre timp pregatim usturoiul il tocam,eu l-am taiat marunt,il adaugam ficatelului impreuna cu verdeata tocata
-potrivim de sare si boia iute
-acoperim cu capacul si lasam acolo sa se imbine aromele amestecam cu zeama de la lamaie
-ficateii au iesit foarte moi si sosuletul delicios
-am mancat cu muraturi si wasa (continea si tarate)
Sursa : antzuka (culinar.ro)
Labels: Montignac, Retete cu carne
3 Comments:
At Friday, July 25, 2014 , Unknown said...
La noi in familie se mananca cu mare placere ficatei. Reteta mea clasica era sa ii scad in vin cu ceapa. Pana am incercat reteta ta. Mi s-a interzis sa fac alte experimente, de acum inainte numai asa mancam ficatei. :) Mersi frumos!
At Saturday, July 26, 2014 , alina_retete_dietetice said...
OOoo Monica , ma bucur ca v -au placut ficateii si familia are dreptate ,
reteta nu e de ocolit si trebuie preparati ficateii din nou dupa aceasta reteta :)
At Friday, February 10, 2017 , Cum sa gatesti? said...
Cei mai buni ficăței, tocmai ce am mâncat! Excelenta rețeta! 😘😘😘
Post a Comment
Subscribe to Post Comments [Atom]
<< Home