Pizza pe blat de parmezan
Ingrediente
-parmezan
-mozarella
-felii de rosii taiate subtiri
-oregano ,ierburi pentru pizza
.
-pe o hartie de copt,am trasat cercuri si le-am umplut cu parmezan
-dupa ce am umplut cercurile,am presarat oregano + ierburi uscate pentru pizza
-se adauga mozarella si felii de rosii subtiri (eu am preferat chilli rosu) ,se mai presoara putin oregano
-se mai da la cuptor pana se topeste mozarella
-foarte crocante pe margini,usor moi pe mijloc,un gust extraordinar .
.
.
Sursa : Sheng (culinar.ro)
Labels: Montignac
3 Comments:
At Monday, January 04, 2010 , Ina Todoran said...
f ingenioasa ideea! Ai niste retete f apetisante si sanatoase. felicitari!
At Monday, January 04, 2010 , alina_retete_dietetice said...
Multumesc Ina !
At Sunday, January 10, 2010 , Miutza said...
Foarte apetisant!
ai un premiu la mine :) va urma si o leapsa in curand :P
Post a Comment
Subscribe to Post Comments [Atom]
<< Home