Printfriendly

Wednesday, December 16, 2009

Carne de vita la cuptor cu mazare



Ingrediente

-carne de vita (felii ,dar NU foarte subtiri)
-multa,multa ceapa
-mazare
-sos de rosii (fara zahar)
-condimente,foi dafin
.

-se pune carnea taiata felii intr-un vas cu un pic de apa+un strop ulei de masline ,se condimenteaza,se acopera cu o folie alumiuim sau capac ,se da la cuptor ,timp de 30 min

-intre timp se caleste ceapa cu un pic ulei de masline si se stinge cu sosul de rosii

-se iasa sosul de ceapa un pic mai lichid,dupa ce adaugam sosul de rosii,se ia cateva linguri de sos din tava in care se afla carnea

-se toarna sosul peste carne


-iar la cuptor 30 min ,acoperit cu folie
-iar la sfarsit se va adauga mazarea

-se mai da la cuptor cateva minute ,apoi se verifica,de gust sau daca ,carnea e foarte bine facuta
-reteta e minunata,carnea s-a topit in gura si aroma de ceapa usor calita ,m-a terminat !!!!!!!




3 comments:

  1. Foarte buna a iesit, intr-adevar. A mancat toata familia.:-)

    ReplyDelete
  2. Foarte gustoasa! Mai pune retete noi.

    ReplyDelete
  3. Ma bucur ca v-a placut !Retete noi voi posta de saptamana viitoare ,acum sunt plecata in vacanta :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...