Carne de vita la cuptor cu mazare
Ingrediente
-carne de vita (felii ,dar NU foarte subtiri)
-multa,multa ceapa
-mazare
-sos de rosii (fara zahar)
-condimente,foi dafin
.
-se pune carnea taiata felii intr-un vas cu un pic de apa+un strop ulei de masline ,se condimenteaza,se acopera cu o folie alumiuim sau capac ,se da la cuptor ,timp de 30 min
-intre timp se caleste ceapa cu un pic ulei de masline si se stinge cu sosul de rosii
-se iasa sosul de ceapa un pic mai lichid,dupa ce adaugam sosul de rosii,se ia cateva linguri de sos din tava in care se afla carnea
-se toarna sosul peste carne
-iar la cuptor 30 min ,acoperit cu folie
-iar la sfarsit se va adauga mazarea
-se mai da la cuptor cateva minute ,apoi se verifica,de gust sau daca ,carnea e foarte bine facuta
-reteta e minunata,carnea s-a topit in gura si aroma de ceapa usor calita ,m-a terminat !!!!!!!
Labels: Montignac, Retete cu carne
3 Comments:
At Friday, May 31, 2013 , Anamaria said...
Foarte buna a iesit, intr-adevar. A mancat toata familia.:-)
At Wednesday, June 12, 2013 , Anamaria said...
Foarte gustoasa! Mai pune retete noi.
At Thursday, June 13, 2013 , alina_retete_dietetice said...
Ma bucur ca v-a placut !Retete noi voi posta de saptamana viitoare ,acum sunt plecata in vacanta :)
Post a Comment
Subscribe to Post Comments [Atom]
<< Home