Retete Montignac

Low Glycemic Recipes

Wednesday, December 16, 2009

Carne de vita la cuptor cu mazare



Ingrediente

-carne de vita (felii ,dar NU foarte subtiri)
-multa,multa ceapa
-mazare
-sos de rosii (fara zahar)
-condimente,foi dafin
.

-se pune carnea taiata felii intr-un vas cu un pic de apa+un strop ulei de masline ,se condimenteaza,se acopera cu o folie alumiuim sau capac ,se da la cuptor ,timp de 30 min

-intre timp se caleste ceapa cu un pic ulei de masline si se stinge cu sosul de rosii

-se iasa sosul de ceapa un pic mai lichid,dupa ce adaugam sosul de rosii,se ia cateva linguri de sos din tava in care se afla carnea

-se toarna sosul peste carne


-iar la cuptor 30 min ,acoperit cu folie
-iar la sfarsit se va adauga mazarea

-se mai da la cuptor cateva minute ,apoi se verifica,de gust sau daca ,carnea e foarte bine facuta
-reteta e minunata,carnea s-a topit in gura si aroma de ceapa usor calita ,m-a terminat !!!!!!!




Labels: ,

3 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home