Retete Montignac

Low Glycemic Recipes

Sunday, January 31, 2010

Paine integrala



Ingrediente 

-2 1/4 cani faina de grau integrala
-1 cana de apa calda (250 ml)
-1 lingura drojdie uscata
-1 ingurita de sare
-1/2 lingurita otet de mere
-o forma de cozonac
-
-turnati apa intr-un vas,adaugati drojdia uscata peste apa si lasati-o pana se dizolva(cca 5 min)
-adaugati sarea si otetul
-amestecati bine, pe urma adaugati treptat faina

-amestecati incet pana cand aluatul se intareste si nu se mai lipeste de castron
-se pune aluatul in forma cu hartie de copt
-se acopera ,se lasa la loc cald cam 1-2 ore

-a crescut foarte frumos dupa 1 ora si ceva

-se incinge cuptorul la 170 C ,se pune painea la cuptor cam 1 ora, pana capata o culoare frumoasa

-e ffff gustoasa,usor si rapid de facut
-a mers perfect la un ceai (fara indulcitori) si dulceata conforma Monti

-se mai poate consuma cu legume sau lactate pana la 1% grasimi


.
.
Sursa : mon (culinar.ro)

Labels: ,

5 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home