Retete Montignac

Low Glycemic Recipes

Saturday, January 16, 2010

Mancarica de naut si mazare




Ingrediente

-250 gr mazare congelata
-200 gr naut fiert
-2 rosii mici
-300 gr pasta de rosii
-1 ceapa
-2 graunti de usturoi
-4-5 linginuri ulei de masline
-marar
-1 foaie de dafin
-1 lingurita cimbru
-1/2 lingurita oregano
-sare dupa gust
.
.
-se taie ceapa,se caleste in ulei,apoi se adauga mazarea si nautul (fiert)
-se stinge cu apa si se da un clocot

-dupa 10 min se adauga sosul de rosii
-se mai lasa 7-10 min la fiert,la foc mic

-am adaugat si rosiile taiate cuburi,marar si condimentat

-incercati si nu veti regreta
-multumesc Daniela

Labels: ,

2 Comments:

  • At Sunday, January 17, 2010 , Blogger Unknown said...

    Buna Alina
    Ma bucur ca ai facut retet.
    Nu-i asa ca este o combinatie foarte gustoasa?
    Mi-e personal mi-a placut foarte mult.
    Ti-a esit foarte bine,e si foarte simplu de facut.
    Pe curand.

     
  • At Sunday, January 17, 2010 , Blogger alina_retete_dietetice said...

    Este extraordinara combinatia,sotul a mancat 2 portii
    Noua ne place cu mai mult sos ,dupa cum vezi in poza
    Se va executa din nou cat de curand
    Pup !

     

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home