Mancarica de naut si mazare
Ingrediente
-250 gr mazare congelata
-200 gr naut fiert
-2 rosii mici
-300 gr pasta de rosii
-1 ceapa
-2 graunti de usturoi
-4-5 linginuri ulei de masline
-marar
-1 foaie de dafin
-1 lingurita cimbru
-1/2 lingurita oregano
-sare dupa gust
.
.
-se taie ceapa,se caleste in ulei,apoi se adauga mazarea si nautul (fiert)
-se stinge cu apa si se da un clocot
-dupa 10 min se adauga sosul de rosii
-se mai lasa 7-10 min la fiert,la foc mic
-am adaugat si rosiile taiate cuburi,marar si condimentat
-multumesc Daniela
Labels: Montignac, Preparate fara carne
2 Comments:
At Sunday, January 17, 2010 , Unknown said...
Buna Alina
Ma bucur ca ai facut retet.
Nu-i asa ca este o combinatie foarte gustoasa?
Mi-e personal mi-a placut foarte mult.
Ti-a esit foarte bine,e si foarte simplu de facut.
Pe curand.
At Sunday, January 17, 2010 , alina_retete_dietetice said...
Este extraordinara combinatia,sotul a mancat 2 portii
Noua ne place cu mai mult sos ,dupa cum vezi in poza
Se va executa din nou cat de curand
Pup !
Post a Comment
Subscribe to Post Comments [Atom]
<< Home