Somon in crusta la cuptor
Ingrediente
-filet de somon
-zeama de lamaie
-marar, busuioc verde
-1ceapa
-1 ardei gras (eu am pus bucati mici din 3 feluri)
-2-3 linguri ulei de masline
-5 linguri tarate
-granulat de usturoi
-sare,piper
.
-am bagat la robot ceapa si verdeturile
-am adaugat si fasiile de ardei
-legumele se condimenteaza cu sare,piper,granulat de usturoi,chili
-legumele se condimenteaza cu sare,piper,granulat de usturoi,chili
-am adaugat uleiul
-si taratea (in reteta originala era pesmet)
-am condimentat usor somonul ,stropit cu zeama de lamaie
-am incercat sa dau prin compozitie,ca la snitele,dar nu s-a tinut de somon
-am luat fiecare bucata in parte si am acoperit-o cu ingredientele macinate
-am luat fiecare bucata in parte si am acoperit-o cu ingredientele macinate
-am pus intr-o tava usor unsa cu ulei
-am dat la cuptor,la 200 C ,timp de 20 min ,dar eu am uitat si s-au cam parlit deasupra
Sursa : retete originala apartinei Mayei ,eu am adaptat-o stilului de viata Monti
Labels: Montignac
1 Comments:
At Tuesday, October 16, 2018 , Ioana said...
Ce fel de tarate folosesti? :)
Post a Comment
Subscribe to Post Comments [Atom]
<< Home