Printfriendly

Wednesday, June 30, 2010

Bomboane de ciocolata cu visine ( Montignac)



Ingrediente 

200 gr ciocolata 85%
200 smantana dulce (15% grasime)
2 fiole esenta rom (dr.oetker)
2 lg cacao
coaja de portocala
+
nuca macinata
seminte floarea soarelui crude
cacao pudra
visine fara samburi
.

-se rupe cioco bucatele si se topeste pe bain marie cu smantana
-cand clocoteste apa,se ia vasul de pe foc (sa nu se branzeasca),amestecand continuu


-se adauga cacao ,coaja de portocala si esenta de rom...hmmm ce bunatate



-se da compozitia la frigider,minim 30 minute
-intre timp am spalat visinile si le-am scos samburii



-am format bile ,presat si am adaugat o visinica (compozitia e usor lipicioasa)





-apoi am tavalit bilele prin nuca,cacao si seminte
-super ,super bune


.


Sursa : Leo Flori

3 comments:

  1. daaaa...simplu,bun si delicios!
    Super,felicitari!

    ReplyDelete
  2. Buna ziua, dorim sa va facem o propunere comerciala! Daca sunteti interesat trimiteti un e-mail la office@falvorotarybids.ro

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...