Bomboane de ciocolata cu visine ( Montignac)
Ingrediente
200 gr ciocolata 85%
200 smantana dulce (15% grasime)
2 fiole esenta rom (dr.oetker)
2 lg cacao
coaja de portocala
+
nuca macinata
seminte floarea soarelui crude
cacao pudra
visine fara samburi
.
-se rupe cioco bucatele si se topeste pe bain marie cu smantana
-cand clocoteste apa,se ia vasul de pe foc (sa nu se branzeasca),amestecand continuu
-se adauga cacao ,coaja de portocala si esenta de rom...hmmm ce bunatate
-se da compozitia la frigider,minim 30 minute
-intre timp am spalat visinile si le-am scos samburii
-am format bile ,presat si am adaugat o visinica (compozitia e usor lipicioasa)
-super ,super bune
.
Labels: cacao, ciocolata, desert, esenta rom, Montignac, Nuci, seminte floarea soarelui, smantana dulce
3 Comments:
At Wednesday, July 14, 2010 , janet said...
daaaa...simplu,bun si delicios!
Super,felicitari!
At Wednesday, July 14, 2010 , alina_retete_dietetice said...
Multumesc Janet :)
At Thursday, September 16, 2010 , Unknown said...
Buna ziua, dorim sa va facem o propunere comerciala! Daca sunteti interesat trimiteti un e-mail la office@falvorotarybids.ro
Post a Comment
Subscribe to Post Comments [Atom]
<< Home