Retete Montignac

Low Glycemic Recipes

Tuesday, April 27, 2010

Vinete umplute


Ingrediente 


-5 vinete mari
-400 gr carne tocata
-1 ceapa mare
-3-4 catei usturoi
-2 linguri sos de rosii concentrat
-verdeata + condimente permise
-extra :felii de rosii + mozarella
.
-se spala vinetele,taie in 2
-miezul se pune intr-un vas separat si se stropeste cu sare
-se ung cu ulei de masline ,sareaza si pipereaza
-se baga la cuptor 15/20 min

-prajim ceapa,adaugam usturoiul si miezul vinetelor scurs bine de zeama

-in alt vas calim un pic de ceapa,se adauga carnea,un pic de apa si spre sfarsit sosul de rosii
-cand e aproape gata ,adaugam miezul vinetelor cu ceapa de mai sus

-mai tinem cateva minute ,sa scada,dam gust ,punem verdeata si inchidem focul

-umplem fiecare vanata cu compozitia de mai sus

-am adaugat o felie de rosie si putin cascaval


-se dau la cuptor,foc potrivit,timp de 20-25 min pana se rumenesc deasupra
-fff usor de preparat si fff gustoase :)


.

Labels: , , , , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home