Vinete umplute
Ingrediente
-5 vinete mari
-400 gr carne tocata
-1 ceapa mare
-3-4 catei usturoi
-2 linguri sos de rosii concentrat
-verdeata + condimente permise
-extra :felii de rosii + mozarella
.
-se spala vinetele,taie in 2
-miezul se pune intr-un vas separat si se stropeste cu sare
-se ung cu ulei de masline ,sareaza si pipereaza
-se baga la cuptor 15/20 min
-prajim ceapa,adaugam usturoiul si miezul vinetelor scurs bine de zeama
-in alt vas calim un pic de ceapa,se adauga carnea,un pic de apa si spre sfarsit sosul de rosii
-cand e aproape gata ,adaugam miezul vinetelor cu ceapa de mai sus
-umplem fiecare vanata cu compozitia de mai sus
-am adaugat o felie de rosie si putin cascaval
-se dau la cuptor,foc potrivit,timp de 20-25 min pana se rumenesc deasupra
-fff usor de preparat si fff gustoase :)
.
Labels: carne tocata, ceapa, Montignac, mozarella, patrunjel, Retete cu carne, sos de rosii, usturoi, vinete
0 Comments:
Post a Comment
Subscribe to Post Comments [Atom]
<< Home