Rulada din carne tocata
Ingrediente
-carne tocata (am tocat piept de pui)
-castraveti +gogosari murati
-ardel galben (optional)
-cascaval sau branza (cuburi sau dat prin razatoare )
-ceapa rosie
-1 ou -fiert tare de pus in rulada
-1 ou -pentru uns rulada
-masline (fara sare si fara sambure)
-marar tocat
.
-se da carnea prin masina ,se adauga condimente ,se intinde pe o folie de aluminium usor unsa cu ulei ,ne va ajuta mai usor la rulat
-se pun ingredientele urmatoare :castraveti,gogosari,,ardelul,ceapa,toate tocate marunt
-se continua cu : cascaval ,ou ,masline ,marar tocat
-se ruleaza usor cu ajutorul foliei de aluminium ,apoi se rastoarna intr-o tava unsa sau cu hartie de copt
-se unge cu un ou si se da la cuptor
-dupa aprox 1 ora ,se va scoate de la caldurica,se lasa cateva minute sa se racoreasca si se vor taia felii
-este buna la gust ,dar mi s-a parut usor innecacioasa ,dar a mers langa o salata proaspata de vara
.
Sursa : Sheng
Labels: ardei, carne tocata, cascaval, ceapa, marar, masline, Montignac, muraturi, Oua, piper, Retete cu carne, sare
0 Comments:
Post a Comment
Subscribe to Post Comments [Atom]
<< Home