Retete Montignac

Low Glycemic Recipes

Sunday, February 7, 2010

Tocanita cu carne si ciuperci



Ingrediente 

-carne de vita (sau pui)
-ciuperci
-sos de rosii
-ceapa
-usturoi
-condimente :patrunjel, busuioc, marar etc
-cateva fasii dintr-un ardei gras
.
.
-carnea se taie cuburi si se pune se pune intr-un vas ,se adauga o lingura sos de rosii,zeama de lamaie,ulei de masline,un pic de apa
-apoi se da la cuptor 1-2 ore

-am scos de la cuptor,am adaugat ceapa si usturoiul ,apoi se mai baga la cuptor cateva minute pana se inmoaie ceapa

-se scoate ,se adauga ciupercile taiate ,condimentele ,verdeata (am avut ardei)
-la sfarsit se adauga sosul de rosii

-se mai baga la cuptor,se potriveste gustul
Pofta buna !!!





Labels: ,

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home