Retete Montignac

Low Glycemic Recipes

Monday, March 22, 2010

Tort pufos Montignac




Blatul 

-4 oua mari
-120 gr. fructoza
-40 gr. cacao
-arome

Crema 

-250 gr. branza Philadelfia sau Mascarpone
-80 gr. fructoza
-300 gr. frisca batuta
-esenta de vanilie sau coaja rasa de lamaie
.
-galbenusurile se freaca cu fructoza,se adauga cacao si la sfarsit albusurile spuma

-se rastoarna compozitia in tava pe hartie de copt
-se tine in cuptor foarte putin cca 10 minute
-se lasa la racit si se taie blatul in 3 fasii

-branza am tinut-o la scurs sa iasa tot zerul din ea

-am frecat-o cu fructoza si coaja multa de lamaie

-se bate frisca lichida,se imparte in 2
-jumatate se va amesteca cu crema de sus ,iar cu jumatate se va acoperi tortuletul

-este o reteta minunata si intr-adevar un tort foarte pufos si aromat !!!!!
.
:)



Sursa : Sheng (culinar.ro)

Labels: , , , , , , ,

10 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home