Tuesday, October 20, 2009

Clatite


8 comments:

  1. Am incercat si eu sa fac clatitele si nu prea au iesit.Ale mele au fost mult mai inchise la culoare decat ale tare.

    Unele s-au cam lipit dar asta cred ca e din cauza ca nu era destul de incinsa tigaia.

    ReplyDelete
  2. Off Oana,imi pare rau ca ti s-au lipit clatitele ,cred ca este normal sa se lipeasca 1-2 la inceput.Este foarte importanta si tigaia ,sa nu fie din aia care se lipeste si sa fie incinsa cand torni compozitia.
    Sa nu te descurajezi si sa ma incerci,data viitoare sigur vor iesi mai bine
    Bafta :)

    ReplyDelete
  3. si eu fac asa, si azi-dmineata chiar le-am facut, doar ca nu pun esente. Mi-ai dat o idee f buna cu esentele..asa nu se va simti atat de tare taratea!

    ReplyDelete
  4. alinutzika , o sa-ti placa clatitele cu esenta si daca nu-ti place gustul de tarate pune mai multa dulceata

    ReplyDelete
  5. Daca pun numai albusuri, mai am nevoie si de tarate? sau pot face doar cu faina integrala? Multumesc :)

    ReplyDelete
  6. Numai cu faina integrala poti face, dar nu ai voie sa pui nici un fel de grasime ( galbenusuri, ulei ,smantana diluata etc ) si le poti manca doar cu gem 0,1% sau branza de vaco 0,1%

    ReplyDelete
  7. Buna Alina, weekendul acesta am gatit numai din retetele tale, minunate!!!! O nelamurire pot combina clatitele cu " Ciocolata de casa(F1)" ?
    Multumesc mult :)

    ReplyDelete
  8. Buna Alina! Sunt tot Alina, fana a blogului tau. Azi vroiam sa fac clatite, dar nu mai este reteta publicata. Sunt numai comentariile. Poti sa verifici si sa o repostezi? Mi-e foame si pofta! Ai retete super. Am facut cateva si toate au iesit bestial. Felicitari!

    ReplyDelete

Online

Total Pageviews