Retete Montignac

Low Glycemic Recipes

Sunday, June 23, 2013

Fulgii de ovaz




Fulgii de ovaz  preparati termic au  IG 60 .  De aceea este de preferat sa nu se fiarba  sau incalzi si trebuie consumati cu iaurt sau lapte rece.

Labels: ,

4 Comments:

  • At Monday, June 24, 2013 , Anonymous Ella said...

    Multumim, Alina!

     
  • At Tuesday, June 25, 2013 , Blogger alina_retete_dietetice said...

    Cu placere ,draga Ella !

     
  • At Tuesday, March 29, 2022 , Blogger Iulia Paraschiv said...

    Buna Alina. Bine ca te-am gasit. :D Am inceput dieta Montignac de o luna si un pic. Am dat 5.5 kg. Dupa cate am citit pe internet, parca mi se pare putin tpotusi. Dar imi pare si bine ca nu slabesc brusc si nu imi mai este foame. Mereu am intrebari si nu stiu cui sa le adresez. Poate ma poti ajuta tu sa inteleg mai corect?

     
  • At Tuesday, March 29, 2022 , Blogger Iulia Paraschiv said...

    Micul dejun l-am format in felul urmator: apa cand ma trezesc, ma pregatesc pt munca si mananc un fruct pe stomacul gol (7.00), apoi cand ajung la munca (8.00), beau o cafea indulcita si pe la 9 beau smoothie din lapte 0.1% sau migdale cu 30 gr fulgi ovaz, o lingurita de chia si 2 lingurite amestec seminte (fl soarelui, in, susan, si dovleac) cam la 2 zie alternez cu paine neagra cu tarate mancata cu iaurt sau lapte degresat, humus sau fasole facaluita. Rar omleta cu legume si carnat.
    Crezi ca procedez bine? Multumesc anticipat

     

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home