Pasta de ardei cu naut
Ingrediente
3 ardei grasi (galben ,rosu si verde)
1 doza / conserva naut
boia dulce / iute de ardei
2 linguri pasta de tomate sau 1 rosie mare coapta
multa ceapa
sare,piper
Se taie ardeii si ceapa fasii ,dupa care se undesc cu doua linguri de ulei de masline la foc mic .
Intre timp ,am scurs nautul bine din conserva si l-am bagat cateva minute la blender sa-l maruntesc ,apoi l-am adaugat peste legumele usor calite
Se amesteca bine ,apoi se va adauga pasta de tomate sau rosia taiata cuburi si se va stinge cu o cana de apa ,lasand la foc mic sa fiarba pana va scade .
La sfarsit se va da gust dupa bunul plac. N-ar fi rau sa se adauge la sfarsit si o mana de patrunjel tocat :)
Se poate servi calda sau rece pe paine wasa .
V-o recomand !
0 Comments:
Post a Comment
Subscribe to Post Comments [Atom]
<< Home