Tort cu mere
Ingrediente
3 mere +1 para
2 linguri fructoza
2 linguri unt
3 oua
5 linguri nuca macinata
2 linguri faina de migdale
scortisoara
-un vas se va unge bine cu unt ,apoi se vor aseza merele scobite .Eu le-am taiat in jumatate ,iar in scobitura am bagat o bucatica unt , am pudrat cu scortisoara ,fructoza si adaugat 5 linguri apa rece ( in tava)
-se baga vasul la cuptor si se va tine la caldurica in jur de 50 minute,pana se inmoaie merele
-pentru blat,albusurile se bat spuma,dupa care se vor adauga galbenusurile , nuca si faina de migdale
-se va turna blatul peste merele scoase din cuptor
-se va reintroduce tava in cuptor , in jur de 30 min
-cu ajutorul unui cutit se va desprinde de pe peretii vasului si se va rasturna pe un platou
Labels: desert, Faina de migdale, Fructoza, Mere, Montignac, Nuci, Oua, scortisoara, Unt
2 Comments:
At Sunday, January 19, 2014 , Unknown said...
O MINUNATIE DE PRAJITURI, ARATA DELICIOS, AS AVEA SI EU O INTREBARE, SE POATE INLOCUI FRUCTOZA CU MIEREA, EU TIN UN ALTFEL DE REGIM, NU AM VOIE FRUCTOZA, DAR AM VOIE MIERE, CICA SI FRUCTOZA INGRASA ( DUPA ALTE STUDII), ASA CA MA GANDEAM SA FAC CU MIERE PRAJITURELE, DAR NU STIU CUM SE AMESTECA, FIIND CLEIOASE, ORICUM INCERC SI VA ANUNT.
At Friday, January 31, 2014 , alina_retete_dietetice said...
Fructoza este acceptata in dieta Montignac si daca o consumam cum trebuie , nu ingrasa. Mierea este interzisa in Montignac , are ig foarte mare . Poti folosi alti indulcitori naturali , dar nu miere.
Post a Comment
Subscribe to Post Comments [Atom]
<< Home