Fursecuri marocane (Montignac)
Ingrediente :
200 gr. faina de migdale
3 lg. fructoza
25 gr. unt topit + 25 ml. ulei
1 ou intreg
1 lgt. praf de copt
1/2 esenta vanilie
coaja rasa de la 1 portocala mica
-se mixeaza oul cu fructoza pana-si maresc volumul
-se adauga uleiul (untul topit+ uleiul) treptat
-se adauga faina de migdale amestecata cu praful de copt
-fiola de vanilie si rasatura
-rezulta o coca moale care se pune la frigider cel putin 2 ore
-dupa 2 ore se scoate si se formeaza bilute si se pun in tava pe hartie de copt
-se lasa max.20 minute in cuptorul incalzit
Sursa : Sheng (culinar.ro)
Labels: coaja de portocala, desert, Esenta vanilie, Faina de migdale, Fructoza, Montignac, Oua, Praf de copt, ulei floarea soarelui, Unt
3 Comments:
At Monday, August 27, 2012 , Ioana V. said...
cred ca sunt grozave!
At Tuesday, August 28, 2012 , alina_retete_dietetice said...
sunt extraordinare ,foarte aromate si fragede, incearca si n-o sa regreti
At Wednesday, December 10, 2014 , Unknown said...
Super arata!
Post a Comment
Subscribe to Post Comments [Atom]
<< Home