Legume pane Montignac
Ingrediente :
-legume (am avut doar conopida,brocoli si ciuperci)
-2 oua
-faina Monti (2 linguri integrala si 2 linguri tarate)
-se bat cele 2 oua cu faina
-am oparit 2 min brocoli si conopida
-se dau legumele prin compozitie si se prajesc in ulei incins
-sunt dementiale de gustoase
-merg de minune la un sos din iaurt cu marar si putina sare
-sectiune :)
Labels: brocoli, ciuperci, conopida, Faina Monti, Montignac, Oua, Preparate fara carne
2 Comments:
At Monday, August 27, 2012 , Ioana V. said...
si eu am facut de multe ori asa. Sunt foarte bune si sanatoase!
At Tuesday, August 28, 2012 , alina_retete_dietetice said...
nici nu se simte gustul de tarate,asa-i ?
Post a Comment
Subscribe to Post Comments [Atom]
<< Home