Retete Montignac

Low Glycemic Recipes

Tuesday, March 19, 2013

Budinca de orez


Ingrediente :

50 gr orez basmati
2 mere 
1 lingura fructoza
scortisoara


-merele se dau prin razatoare si se calesc 2-3 minute
-orezul se fierbe separat
-dupa ce a fiert orezul,se adauga merele usor calite ,se amesteca si se mai lasa pe foc pana se inmoaie merele ,apoi se adauga scortisoara si fructoza .
-am servit cu cateva afine deshidratate si multa scortisoara






Sursa : antzuka (culinar.ro)

Labels: , , , ,

2 Comments:

  • At Thursday, May 23, 2013 , Anonymous Ella said...

    Vreau sa prepar si eu aceasta reteta, insa nu stiu cate minute se lasa orezul la fiert pentru a fi conform. Multumesc!

     
  • At Thursday, May 23, 2013 , Blogger alina_retete_dietetice said...

    Buna , eu am tinut pe foc vreo 3 minute ,apoi am adaugat merele si am inchis focul .Orezul se va mai umfla putin in acest timp .
    Am folosit orez basmati ,dar se mai poate folosi orez integral sau brun.

     

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home