Budinca de orez
Ingrediente :
50 gr orez basmati
2 mere
1 lingura fructoza
scortisoara
-merele se dau prin razatoare si se calesc 2-3 minute
-orezul se fierbe separat
-dupa ce a fiert orezul,se adauga merele usor calite ,se amesteca si se mai lasa pe foc pana se inmoaie merele ,apoi se adauga scortisoara si fructoza .
-am servit cu cateva afine deshidratate si multa scortisoara
Sursa : antzuka (culinar.ro)
Labels: desert, Fructoza, Montignac, orez basmati, scortisoara
2 Comments:
At Thursday, May 23, 2013 , Ella said...
Vreau sa prepar si eu aceasta reteta, insa nu stiu cate minute se lasa orezul la fiert pentru a fi conform. Multumesc!
At Thursday, May 23, 2013 , alina_retete_dietetice said...
Buna , eu am tinut pe foc vreo 3 minute ,apoi am adaugat merele si am inchis focul .Orezul se va mai umfla putin in acest timp .
Am folosit orez basmati ,dar se mai poate folosi orez integral sau brun.
Post a Comment
Subscribe to Post Comments [Atom]
<< Home