Faina de naut
Mare grija la faina de naut , numai cea macinata acasa este conforma pentru F1 .
Cel mai bine este sa cumparam boabe de naut uscate si sa le macinam in rasnita de cafea sau cu ajutorul robotului de bucatarie .
Cel mai bine este sa cumparam boabe de naut uscate si sa le macinam in rasnita de cafea sau cu ajutorul robotului de bucatarie .
Intrebarea 107 : De ce faina de naut are IG mai mare decat nautul ? Faina de naut are ig 40 , iar nautul are ig 30. Ce se intampla daca macin eu nautul pentru a face faina ?
Raspuns : Diferenta de IG este datorata faptului ca faina a fost procesata , totusi daca macini tu insati nautul , faina nu se obtine dintr-un proces de rafinare .
Comentariul spanioalcei : Asa ca putem reveni la Monti -pizza cu branza !!! De fiecare data cand facem noi insine faina de naut , va avea IG 35 si , astfel, se va putea amesteca cu tot . Daca o cumparam facuta , putem sa-i adaugam alte chestii , cum ar fi rosii , branza 0% , crustacee, dar grasimi saturate nu !
Intrebarea nr 113 : Am vazut in tabelul indicilor glicemici , ca faina de naut figureaza cu un IG 35. Totusi am citit pe diferite forumuri ca exista o distinctie intre IG-ul fainii de naut industriale si al fainii de naut produse in casa, adica prima ar avea un IG de 40 , in timp ce a doua de 35 . Ati putea sa imi comunicati punctul dvs de vedere in legatura cu aceasta ?
Raspuns : Totul depinde de fapt de finetea particulelor de faina . Anumite fainuri industriale foarte fine ar putea de fapt sa aiba un IG mai mare . Deci este intotdeauna mai bine de a produce singuri faina .
Sursa : http://doi4montignac.blogspot.ro/search/label/1.Intrebari%20si%20raspunsuri
Foto : http://www.kochwerte.de/kichererbsen
0 Comments:
Post a Comment
Subscribe to Post Comments [Atom]
<< Home