tag:blogger.com,1999:blog-2734189130984382440.post5930381318730707261..comments2023-02-23T12:25:17.273+01:00Comments on Retete Montignac : Pui cu legume si sos de soiaalina_retete_dieteticehttp://www.blogger.com/profile/06561837077150575976noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2734189130984382440.post-61349621116115109592010-03-11T11:30:07.328+01:002010-03-11T11:30:07.328+01:00Buna Albert si multumesc pentru vizita :)
Ai drept...Buna Albert si multumesc pentru vizita :)<br />Ai dreptate in ceea ce ai scris,am vazut la tv si chiar la un restaurant thailandez de aici cum le prepara in wok fff rapid ,eu am incercat o varianta mai simpla si -mi plac legumele un pic mai fierte ,dar nici fleasca <br />Fiecare le poate tine pe foc dupa placul inimii <br />O zi buna !!!alina_retete_dieteticehttps://www.blogger.com/profile/03496437479688144244noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2734189130984382440.post-86404087648849083912010-03-10T23:00:34.403+01:002010-03-10T23:00:34.403+01:00Buna seara! Eram in "trecere" pe aici pe...Buna seara! Eram in "trecere" pe aici pe la delicioasele retete si mi-a atras atentia reteta asta. La fel o faceam si eu, pana cand am avut ocazia sa vad un chinez pregatind ceva asemanator. Deosebirea este ca, ei oparesc(2-3 minute in apa clocotita apoi scoase si strecurate) prima data legumele apoi le pun peste carne.Odata puse peste carne se mai lasa cateva minute(4-5) pe foc si gata.Legumele isi pastreaza foarte fain culoare si sunt numai bune de mancat, nici prea tari da' nici fleasca:)Eu am incercat si de atunci numai asa fac. Toate cele bune! Cu bine!Alberthttps://www.blogger.com/profile/09082057590210255894noreply@blogger.com