Blatul
-4 oua mari
-120 gr. fructoza
-40 gr. cacao
-arome
Crema
-250 gr. branza Philadelfia sau Mascarpone
-80 gr. fructoza
-300 gr. frisca batuta
-esenta de vanilie sau coaja rasa de lamaie
.
-galbenusurile se freaca cu fructoza,se adauga cacao si la sfarsit albusurile spuma
-se rastoarna compozitia in tava pe hartie de copt
-se tine in cuptor foarte putin cca 10 minute
-se lasa la racit si se taie blatul in 3 fasii
-branza am tinut-o la scurs sa iasa tot zerul din ea
-am frecat-o cu fructoza si coaja multa de lamaie
-se bate frisca lichida,se imparte in 2
-jumatate se va amesteca cu crema de sus ,iar cu jumatate se va acoperi tortuletul
-este o reteta minunata si intr-adevar un tort foarte pufos si aromat !!!!!
.
:)
Sursa : Sheng (culinar.ro)
Arata superr tortul asta si daca mai e si pentru dieta..
ReplyDeleteDar eu nu-s f. lamurita cu fructoza asta..e sanatoasa sau nu?:-/
Pupic!
Despre fructoza sunt numeroase opinii pro si contra
ReplyDeleteOricum nu este indicat sa o consumam in cantitati mari si des
Daca vrei ,te poti orienta spre alti indulcitori naturali
este un tort delicios! l-am facut si eu de curand, e foarte bun :)
ReplyDeleteIntr-adevar este minunat ,atat de simplu ,rapid si gustos
ReplyDeleteAM servit-o pe sora cu o felie de tort si nici acum nu crede ca e Monti :) I-a placut la nebunie si ei
Hi there just wanted to give you a quick heads up and let you know
ReplyDeletea few of the images aren't loading correctly. I'm not sure why but I think its a linking issue.
I've tried it in two different browsers and both show the same results.
Here is my web-site - dieta daneza originala
E interesant atat modul de preparare, cat si alaturarea ingredientelor. Oricum nota 10 pentru cum arata :)
ReplyDeletemultumesc Flavia :)
ReplyDeleteSpune-mi te rog la ce temperatura ai pus cuptorul? A fost preincalzit? Si ce dimensiune a avut tava ta? In rest,felicitari pentru blog! Carmen
ReplyDeleteCuptorul il preincalzesc la orice reteta de tort , prajituri , chiar si la o friptura , niciodata nu bag nimic in el sa coc cat e rece .
ReplyDeleteAm copt la 170 C .
Fabulos,un dulce uluitor,vizual rezultatul este cel din imagine.Mie ,mi se pare și mai savuros după ce sta o noapte la frigider.
ReplyDelete