Ingrediente
-o legatura mare de patrunjel
-rosii
-ceapa
-menta verde
-sucul de la 1 lamaie mare
-ulei de masline
-sare,piper
.
-este o reteta libaneza ,am modificat reteta ,am scos burgulul (grau ,fiert si uscat) ,deoarece este nepermis in regimul Montignac
-nu-mi imaginam cum va iesi salata fara acest grau, dar a iesit fff delicioasa si chiar nu am simtit diferenta
-o recomand din inima
-am taiat marunt ceapa,rosiile,menta si patrunjelul
-am amestecat ,am adaugat sucul de la o lamaie mare,uleiul de masline,sare ,piper
-nu pot sa descriu in cuvinte ce gust extraordinar are
Buna,
ReplyDeleteAm postat si eu reteta de tabouleh, dar cu bulgur.
Nu cunosc inca principiile dietei Montignac, dar as vrea sa invat cum sa gatesc conform cu acestea.
Buna , am scos bulgur-ul din reteta deoarece are un indice glicemic ridicat si trebuie evitat
ReplyDelete