Aluat
-125 gr. faina integrala
-125 gr tarate
-125 gr. unt moale
-4 lg. apa
-putina sare
Umplutura
-500 g ciuperci proaspete
-2 oua intregi
-2 linguri smantana
-ceapa
-verdeata (marar +patrunjel)
-cascaval ras (optional)
.
:)
-am preparat aluatul exact ca aici si dat la rece 30 minute
-am calit ceapa cu o lingura de ulei si am adaugat ciupercile curatate si tocate
-nu se mai adauga apa
-dupa ce scad,dam gust ,adaugam verdeata si inchidem focul
-turnam umplutura peste aluat ,apoi varsam ouale batute cu smantana (eu am subtiat-o cu un pic de apa)
-se presoara cascaval ras si se da 20 min la foc mediu
-nu pot sa descriu ce bine miroasea in bucatarie :)
-ffffffffffff gustoasa
-perfecta pentru toata lumea
.
.
Sursa : culinar.ro
Super reteta! Pare foarte gutoasa si arata bine! Multumesc
ReplyDeleteMultumesc mult Ally
ReplyDeleteEste intr-adevar ffff gustoasa si rapida.
Daca persoanele care nu mananca ciuperci o vor gusta,sigut vor deveni mari fani a acestei retete
Am facut reteta ta si a iesit f f buna. A avut succes la toata familia.
ReplyDeleteE minunat blogul tau, iar retetele sunt foarte simple, gustoase si montignac :)
Am devenit fanul tau dupa ce am facut tort rapid cu nuci si ciocolata.
Sa nu te opresti din pus retete pentru ca suntem multi care ne bucuram de ele.
Am facut reteta ta si a iesit f f buna. A avut succes la toata familia.
ReplyDeleteE minunat blogul tau, iar retetele sunt foarte simple, gustoase si montignac :)
Am devenit fanul tau dupa ce am facut tort rapid cu nuci si ciocolata.
Sa nu te opresti din pus retete pentru ca suntem multi care ne bucuram de ele.
Raissa , ma bucur sa citesc aceste randuri de la tine si-mi creste inima de bucurie cand vad ca esti multumita si-ti plac retetele .
ReplyDeleteMulta bafta in continuare !
Multumin Alina pentru retetele tale minunate!
ReplyDelete