Wednesday, December 16, 2009

Negresa Montignac



Ingrediente

-200ml lapte conform (eu am folosit frisca diluata cu apa )
-200ml ulei floarea soarelui
-2 oua
-2 albusuri
-200g. faina conforma(am folosit 100 gr tarate +100 gr faina integrala )
-1 plic praf de copt
-150g fructoza
-70g cacao
-arome,coaja de lamaie,esenta etc
-optional : nuci ,alune etc
.

-intr-un vas mare se amesteca ingredientele uscate ( faina ,fructoza, cacaoa, apoi praful de copt)

-se adauga cate putin si se amesteca: uleiul, laptele, cele 2 oua

-in alt castron mai mic se bat spuma tare cele 2 albusuri
-se ia o lingura cu varf din spuma de albus si se incorporeaza in compozitia din castronul cel mare
-apoi se pune toata spuma si se amesteca de jos in sus

-se pune compozitia in tava unsa usor cu unt ,se baga la cuptorul incins la 180 grade pana ce trece de proba cu scobitoarea (in jur de 30 min)

-este minunata !!!!!!!!!!
-am pus cate un motz de frisca si am trecut la papat


.
.
Sursa : mico (culinar.ro)

9 comments:

  1. OAUU SUPER..O FAC SI EU DE CRACIUN...
    MAI FUR NISTE RETETE DE LA TINE DE PE BLOG SI IMI FAC MENIUL DE CRACIUN. MUTUMESC FRUMOS

    ReplyDelete
  2. Mmm...cu ce constiinta impacata a-i mancato!
    Stiind ca nu ingasa.

    ReplyDelete
  3. Buna Alina.Imi place blogul tau.
    Vin cu colindul si-ti aduc un premiu, te astept sa-l ridici.

    ReplyDelete
  4. De Sfintele Sarbatori
    Patru veseli uratori
    Va doresc :
    Mult belsug in casa
    Painea mai gustoasa,
    Datorii putine
    In anul care, am intrat.
    Pace-n inimi, rod bogat
    Bucurie, gand curat,
    Din a voastra casa
    Binele sa nu mai iasa.
    LA MULTI ANI!!!

    ReplyDelete
  5. Buna Teodora,iti multumesc ca-mi vizitezi blogul si-ti plac retetele
    Ce-ai facut bun de papa de Craciun ??? Deci ai avut un Craciun Montignac,BRAVO !!!!

    ReplyDelete
  6. Daniela,esti prima care m-a urat azi ,multumesc,iti doresc si tie Un AN NOU cat mai bun si bogat
    Multumesc pentru premiu si comentarii
    Te pup !

    ReplyDelete
  7. Alina, un an nou fericit ! IFelicitari pentru ca faci ca Montigniac sa devina un mod de viata pentru cat mai multi oameni !ti multumesc pentru inspiratie, mult succes in tot ceea ce faci !

    ReplyDelete
  8. Alina, ti multumesc mult pentru inspiratie ! Felicitari pentru ca faci ca dieta Montigniac sa fie mai usoara si mai accesibila ! Un an extraordinar, plin de energie si inspiratie in tot ceea ce faci ! Cu drag !

    ReplyDelete
  9. Wow Andrea, multumesc mult din inima !!!! Iti doresc si tie un an mai bun si multa sanatate . Ma bucur enorm sa primesc mesaje de la voi,iubitoarele stilului de viata Montignac,ma bucur sa vad ca sunt persoane care adopta un mod de viata sanatos !!! Te pup, Alina

    ReplyDelete

Online

Total Pageviews