Ingrediente
-ciocolata (eu am avut cu 75 % si 81 % cacao)
-nuci
-alune
Se mai poate adauga :mar deshidratat , afine uscate etc )
-forme : am avut 2 (de la oua si de la o cutie de bomboane)
. -este un desert care se prepara foarte repede,este deosebit si putine ingrediente
-se pune ciocolata la topit pe bain marie,cand a inceput apa sa clocoteasca ,am stins focul sau se da deoparte si se amesteca intr-una pana se topeste bine
-am pus in tavite alune (e preferabil sa se puna cate 1 aluna,eu am pus cate 4 ca am servit si musafirii) si miez de nuca,apoi am turnat ciocolata fierbinte
-am pus in tavite alune (e preferabil sa se puna cate 1 aluna,eu am pus cate 4 ca am servit si musafirii) si miez de nuca,apoi am turnat ciocolata fierbinte
-se da la frigider pana a doua zi
-MINUNATE
-MINUNATE
-si o sectiune :)
frumoasa prezentare,de revista!
ReplyDeletema bucur ca ti-au placut.
Mi-au placut la nebunie,le-au placut si musafirilor ,au notat si reteta :)
ReplyDeleteSa stii ca am ochit multe retete la tine pe blog ,incet incet le vin de hac la toate :)
arata fff bine si cred ca-s delicioase! felicitari!
ReplyDeleteMiutza,mersi mult...intr-adevar sunt delicioase bombonelele ,nici nu zici ca sunt cu procent mare cacao.Mie mi-au placut la nebunie cele cu nuca.Ieri am mai facut o portie :)
ReplyDeleteSi marul deshidratat, unde si cand se adauga? Nu ati amintit de el in modul de preparare. Multumesc!
ReplyDeleteIn locul alunelor sau chiar langa alune,cum iti place tie
ReplyDelete